Døre & vinduer

Nye vinduer og døre reducerer elforbruget
Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige vinduer og døre kan du barbere 15-20 procent af boligens varmeforbrug. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og skaber dig og din familie bedre livskvalitet.

Korrekt placering af vinduer og døre
Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduer for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvalitet af lys, der kommer ind i boligen.

Som fagmand med mange år i tømrerbranchen har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger, og jeg har et godt øje for den gode løsning. Dermed kan jeg altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Tilbud på nye vinduer og døre
Hvis du ønsker et tilbud på udskiftning af vinduer, sender jeg dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud inden for 14 dage.

Rådgivning til valg af vinduer og døre
Har du brug for god rådgivning og en tømrermester med hænderne skruet rigtig på, så ring eller send mig en mail, som jeg svarer på hurtigst muligt.

Indhent tilbud på tømrerarbejde

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Landsby Tømreren

CVR: 34635005

Adresse​

Østervangsvej 16

8370 Hadsten

Kontakt

Telefon: 86 98 28 00

Mobil: 20 68 28 01

E-mail: franz@landsbytoemreren.dk